Tæpperens

Tæpperens ekstraktion: 

Tæpper støvsuges
Tæpper sprøjtes med tæppekemikalie
Tæpper børstes maskinelt
Tæpper renses med ekstraktion (rent vand)
Tæpper sprøjtes med imprægnering

Tæpperens tørrens:

Tæpper støvsuges
Tæpper sprøjtes med tæppekemikalie(Krystallisering) eller Granulat drysses jævnt
Tæpper børstes maskinelt
Granulat eller tæppekemi opsamles maskinelt

Når du vælger Rener ApS så får du en virksomhed som:

  • Har kompetente motiverede mænd og kvinder med mange års erfaring som elsker at gøre rent og levere et godt resultat.
  • Har godt arbejdsmiljø, og gode arbejdsforhold.
  • Vægter miljø højt i alle valg, forbrug af vand, kemikalier. Valg af bæredygtige maskiner, redskaber, klude, mopper, håndpapir, toiletpapir, valg af vaskemaskiner, tørretumbler, kort sagt miljøbevidste på alle valg og områder.
  • Er socialt ansvarlige, gør alt for at Rener ApS også har plads til mennesker som har svært ved at komme ind og blive på arbejdsmarkedet.

Hvad koster ekstraktion:

Pris = Starttakst + m2 * m2 pris
Starttakst = 250 kr. + moms

0-100 m2 = 25 kr. + moms100-500 m2 = 22 kr. + moms
Fra 500 m2 = 20 kr. + moms

Hvad koster tørrens

Pris = Starttakst + m2 * m2 pris
Starttakst = 250 kr. + moms

0-100 m2 = 27 kr. + moms100-500 m2 = 24 kr. + moms
Fra 500 m2 = 22 kr. + moms

Bedste ekstraktion resultat

Støvsugeren kontrolleres grundigt og pose og filtre tjekkes om de skal udskiftes, det er vigtigt så man ikke spreder mere støv end man suger. Tæpper støvsuges grundigt, det er en god ide at støvsugeren har roterende børster så der opsamles så meget støv etc. som muligt. Tæpper sprøjtes let med så miljøvenlig som muligt tæpperenskemikalie, det er vigtigt at bruge det rigtige blandingsforhold. Derefter bruges kraftig extraktionsmaskine som sprøjter vand/kemi ind i tæppet med dyser og vand suges op i en arbejdsgang. Der køres drypass efterfølgende, så tæppet efterlades så tørt som muligt. Det vigtige er at alt kemi skylles ud af tæppet, så tæppet ikke bliver en snavsmagenet. Tæppet sprøjtes med imprægnering, tæppet vil være mere modstandsdygtigt overfor snavs.

Bedste tørrens resultat

Støvsugeren kontrolleres grundigt og pose og filtre tjekkes om de skal udskiftes, det er vigtigt så man ikke spreder mere støv end man suger. Tæpper støvsuges grundigt, det er en god ide at støvsugeren har roterende børster så der opsamles så meget støv etc. som muligt. Pletter og meget smudset områder forbehandles med kemi som krystalliserer snavs. Miljøvenligt tæppegranulat påføres tæppet, granulatet suger snavs til sig som en svamp. Granulat opsamles og tæppet efterlades tørt. Tæppekemi sprøjtes på tæpper, tæpper børstes maskinelt, snavset krystalliseres og opsamles maskinelt.