Vinduespudsning København

Få pudset dine beskidte by-ruder af vores dedikerede vinduespudsere – hvis du bor i StorKøbenhavn.

Få professionel og grundig vinduespudsning, så dine ruder skinner, og solen kommer ind i din bolig eller erhvervskontorer!

Send os endelig en mail på info@rener.dk og vi svarer hurtigst muligt.

Sådan bestiller du vinduespudsning hos os

Vil du booke til en mindre bolig?
Skal du have pudset vinduer i en lejlighed eller et hus i Storkøbenhavn, skal du bare ringe til os eller sende os en besked, og fortælle os hvilket tidspunkt, vi skal komme forbi og gøre dine ruder skinnende rene.

Vil du booke til en større virksomhed i København?
Vi sender altid helt kvit og frit en vinduespudser ud for at tilse dine lokaler og give dig et fornuftigt tilbud, baseret på dine behov.

Med vores vinduespudsning i København giver vi dig:

Hjælp til alle typer bygninger
Vi kan hjælpe dig med både privatboliger og erhvervsbygninger. Alt fra små lejligheder til store virksomhedsbygninger.

Mineral- og kalkfrit vand, helt uden sæbe

Når du bestiller vinduespudsning hos os, kan du vælge at få vasket ruderne med ultra-rent vand, filtreret i vores vandsystem. Vandsystemet renser vandet for både mineraler og kalk, hvilket sikrer, at dine vinduer ikke vil få streger. Når du får vasket vinduer med det filtrerede, rene vand, behøver vi samtidig slet ingen sæbe, da vandet er et kraftigt rensningsmiddel i sig selv. Når du bestiller vinduespudsning hos os, passer du derfor også godt på miljøet. Foretrækker du, at vinduerne renses med almindelig vand og sæbe, kan vi også sagtens det.

Vinduespudsning i alle højder

Vi pudser med og uden lift alt efter, hvad opgaven kræver. Vi kan pudse vinduer i alle højder – Du skal derfor ikke være bleg for at booke os til opgaver, der rammer skyerne.

Hvor ofte skal du have pudset dine ruder?

Det afhænger både af vejret, og andre ydre omstændigheder - men der findes selvfølgelig en tommelfingerregel. Vi anbefaler altid, at du får renset dine vinduer minimum 3 gange om året.

Når du booker os til at rengøre dine vinduer, kan du vælge blot at bestille en engangspudsning eller at bestille en fast aftale med os, så du aldrig skal tænke på at bestille vinduespudsning igen. Du kan eksempelvis booke, at vi kommer en gang hver 3. måned - det er helt op til dig og dine behov.

Hvordan kan du selv holde vinduerne lækre?

Vælg dit vand ud fra vejret
Du kan egentlig vaske vinduer i både iskolde og varme dage. Du skal bare tilpasse din vaskemetode derefter. Når det er koldt, kan du bruge lunkent vand for at undgå, at det fryser sig fast på ruden. På en sommerdag med høj sol, skal du bruge koldt vand, og oppe tempoet en smule, så du slipper for striber på ruden.

Gå aldrig ned på udstyr
Det er også vigtigt, at du bruger det rigtige udstyr. Vi kan anbefale, at du både køber en god indvasker og en skraber.

Overlap - så du undgår striber
Du har nok hørt tippet før. Det er vigtigt at overlappe, så du ikke får streger på vinduet. Den bedste vaske-teknik er at sæbe vinduet ind, og herefter relativt hurtigt at begynde at skrabe - vandret - med din skraber, og overlappe banerne en lille smule.

Brug ikke avispapir!
I gamle dage kunne man bruge aviserpapir til sin pudsning, men i dag sviner papiret mere end det gør godt.

… og når du ikke gider længere, så ringer du bare til os på 31 56 03 04 - og så giver vi dine ruder masser af kærlighed.

Om Rener

Rener er en familievirksomhed, der er startet i 1985, med en brændende gejst for at levere rengøring i høj kvalitet, til ordentlige priser, uden at praktisere social dumping. Vi har fokus på kun at tilbyde ærlige løsninger, der giver mening for dig - og ikke bare for at leve op til det månedlige budget.

Skriv til os her

Kontakt os her og du hører fra os indenfor 24 timer.