Vinduespudsning København

Få pudset dine beskidte by-ruder af vores dedikerede vinduespudsere - hvis du bor i StorKøbenhavn.

Få professionel og grundig vinduespudsning, så dine ruder skinner, og solen kommer ind i din bolig eller erhvervskontorer!

Send os endelig en mail på info@rener.dk og vi svarer hurtigst muligt.

Sådan bestiller du vinduespudsning hos os

Vil du booke til en mindre bolig?
Skal du have pudset vinduer i en lejlighed eller et hus i Storkøbenhavn, skal du bare ringe til os eller sende os en besked, og fortælle os hvilket tidspunkt, vi skal komme forbi og gøre dine ruder skinnende rene.

Vil du booke til en større virksomhed i København?
Vi sender altid helt kvit og frit en vinduespudser ud for at tilse dine lokaler og give dig et fornuftigt tilbud, baseret på dine behov.

Med vores vinduespudsning i København giver vi dig:

Hjælp til alle typer bygninger
Vi kan hjælpe dig med både privatboliger og erhvervsbygninger. Alt fra små lejligheder til store virksomhedsbygninger.

Smukke ruder uden striber og streger
Små fedtpletter eller striber og streger fra kalk eller sæbespåner er det, man oftest støder på, hvis en travl hjemme-vinduespudser har været i gang med skraberen. Det kan vi undgå med vores store erfaring med alle typer vinduer og rense-metoder. Vi kan derfor garantere dig et flot, stregfrit slutresultat. 

Miljøvenlig pudsning med ultrarent vand
I Rener har du valget imellem, at vi bruger ultrarent, filtreret og miljøvenligt vand - eller almindelig vand med sæbe. Det afhænger helt og helligt af dine præferencer.

Fordelen ved at få vinduespudsning med vores ultrarene vand, der er filtereret i vores helt eget vandsystem, er at du passer godt på miljøet - og at det samtidig kræver meget lidt arbejde fra vores side af for at undgå kalk-striber.

Hjælp til alle højder - vi har lift til vinduespudsning
Da vi har investeret i en god lift, kan vi pudse vinduer i alle højder. Ønsker du hjælp til pudsning af højhuse i byen, står vi derfor altid parat til at hjælpe dig.

Fleksibelt arbejde i alle tidsrum
Vi ved, det kan være svært at finde tid til både at booke en vinduespudser og jonglere med alle de andre huslige pligter. Det er måske sådan en opgave, der ryger i glemmebogen og sjældent bliver fikset. Derfor kører vi med meget fleksible arbejdstider - så du kan bestille en tid, der passer godt ind i din kalender.

Hvad koster vinduespudsning København?

Prisen afhænger af, hvor store dine vinduer er, hvor mange der skal pudses og om vi skal bruge lift eller ej. Vi kan let og hurtigt give dig et tilbud over et opkald, hvis det blot drejer sig om en privatbolig.

Skal du have pudset vinduer i en stor virksomhed, rykker vi ud til dig og giver dig et godt tilbud helt uforpligtende og gratis. Tilbuddet vil være skræddersyet til netop dine lokaler og vindues-situation.

Du kan læse mere om vores familievirksomhed her.

Vinduespudsning København som en del af ejendomsservice

Med vores ejendomsservice kan du få vedligeholdt din ejendom med alt fra trappevask, græsslåning, beskæring af planter, snerydning og hækklipning alt afhængig af, hvad årstiden kræver.

Har din ejendom behov for andre ydelser end blot vinduespudsning, kan du derfor få en praktisk pakkeløsning, hvor pudsning af dine vinduer er inkluderet.

Læs om alle de praktiske opgaver, vi kan håndtere for dig under vores ejendomsservice.

vinduespudsning københavn

Hvilke typer vinduer skal pudses hvordan?

Særligt vinduer i storbyer som København, der udsættes meget for bilos og anden udendørs forurening, har brug for grundig pudsning et par gange om året. Også vejret påvirker, hvor snavset dine ruder bliver, og om det er sne, slud, støv, fedt eller bilos, der har sat sig.

Nogle vinduer er lettere at pudse end andre. Har du eksempelvis vinduer, der kan fastsættes i en pudsestilling, er det for dig langt lettere at rengøre, end vinduer, der ikke har.

Uanset, om du har ovenlysvinduer, sidehængte vinduer, topstyrede eller dannebrogsvinduer - er det vigtigste, at du enten selv sikrer, at du bruger korrekte pudsemetoder og rigtig grej - eller bestiller en professionel til at gøre det for dig.

Læs andre gode tips til pudsning af dine vinduer på Bolius´ blog.

Bestil vinduespudsning København ved at skrive til os i kontaktformularen her ↓

Skriv til os her

Kontakt os her og du hører fra os indenfor 24 timer.