Vask af vinylgulve

Det er ikke uden grund, at vinylgulve er gået hen og blevet særligt populære i danskernes hjem. Der er nemlig rigtig mange fordele, når det kommer til rengøringen af dem. Vask af vinylgulve, er nemlig forholdsvis ligetil. Dog kan det være en fordel, at få en professionel til at give det en grundig omgang en gang imellem.

Hos Rener, er vi specialiseret i diverse gulvbehandlinger. Derfor kan vi også rengøre dit vinylgulv, så du ikke behøver bekymre dig om rengøringen, det efterfølgende lange stykke tid. Giv os endelig et kald på tlf. 31 56 03 04, eller send en besked i kontaktformularen nederst, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Hvorfor er vinylgulve praktiske?

Vinylgulve er praktiske, hvis der er behov for et særligt slidstærkt underlag. Det kan eksempelvis være i køkkenet, bryggerset, eller på arbejdspladser, hvor gulvet er under ekstra belastning. I og med det ofte bliver brugt i sammenhænge, hvor det skal kunne holde til en del, vil det derfor også være udsat for meget skidt og snavs i tidens løb.

...DERFOR

Husk også at give det en ekstra kærlig hånd, en gang imellem.

Modsat de fleste andre gulve, er det nemlig ikke muligt at slibe vinylgulve. Derfor er det vigtigt, ikke at glemme, at give dit gulv lidt ekstra kærlighed en gang imellem, hvis det skal holde i flere år.  

Lad Rener stå for din vask af vinylgulve

Det kan derfor være en fordel at lade professionelle sørge for det. På den måde er du sikret, at det bliver gjort med de rigtige rengøringsmidler og til punkt og prikke.

Hvis du beslutter dig for at lade os stå for din vask af vinylgulve, kan du med fordel overveje om det i samme omgang skal have en polishbehandling. Med en polishbehandling giver vi gulvet en form for beskyttelseslag, så det bliver endnu stærkere end det i forvejen er.

Giv os et kald på tlf. 31 56 03 04, eller send en besked i kontaktformularen, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.     

Hvad kan du selv gøre for at holde dine vinylgulve rene?

Periodisk rengøring og hurtig fjernelse af pletter, kommer man langt med. Husk derfor hurtigt at fjerne pletter og lignende når uheldet har været ude.

Hvis, du ikke har været hurtig nok til at fjerne pletten, er det muligt, at vi ved en grundig vask og de rigtige rengøringsmidler, kan fjerne pletten.

Bolius´ hjemmeside kan du læse mere omkring behandling af forskellige gulve. 

4 gode råd, hvis dit vinylgulv skal holde i mange år:

  1. Fjern pletter og lignende hurtigst muligt
  2. Regelmæssig rengøring
  3. Giv det en polishbehandling
  4. Få professionelle til at give det en kærlig hånd en gang imellem

Vi har særlig erfaring med rengøring af store områder

Vinylgulv bliver ofte anvendt på store områder, som dagligt bliver udsat for lidt af hvert. Derfor er vinylgulv også særligt populært hos institutioner, skoler, og lignende, hvor gulvet hver dag bliver udsat for skidt og snavs i massevis. Hos Rener har vi stor erfaring med at stå for rengøringen på steder som disse. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er, at gulvet er fri for skidt og snavs, da det tit og ofte bliver benyttet til andet end bare at gå på.

Giv os et kald, og vi finder en løsning til dig

Hvis du har spørgsmål, eller bare gerne vil vide mere om vask af vinylgulve, er du mere end velkommen til at ringe på tlf. 31 56 03 04, så hjælper vi dig så godt vi overhovedet kan.

Hvis du har brug for rengøring, på et stort areal, giver vi dig også mulighed, for at få en gratis vurdering. Alt du skal gøre er, at skrive i kontaktformularen, eller ringe. Så finder vi et tidspunkt, som passer dig.

Skriv til os her

Kontakt os her og du hører fra os indenfor 24 timer.