Rengøring Sjælland

Har du brug for rengøring Sjælland? Hos Rener er vi specialister når det kommer til rengøring. Vi gør både rent til erhverv og privat.

Hvis du har spørgsmål, eller gerne vil booke os til rengøring, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 31 56 03 04 eller sende en mail til info@rener.dk, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan!

Hvorfor rengøring hos Rener?

Hos Rener finder du Sjællands rareste og mest professionelle rengøringsassistenter. Vi har stor erfaring med alt inden for rengøring Sjælland, og ved derfor også hvordan vi skal vaske dine gulve, så du ender med resultat du er tilfreds med. Om det er til dit private hjem du søger rengøringshjælp, eller til erhverv er underordnet. Vi rykker ud uanset hvad.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vi har stor erfaring når det kommer til rengøring. Vi har derfor også en bred vifte af ydelser vi kan tilbyde. Dermed har vi mulighed for at lave pakkeløsninger, der passer præcis til dine præferencer. Der er med andre ord garanti for, at vi i fællesskab finder en løsning, der passer dine behov.

Vores ydelser:

 

 

Privat rengøring Sjælland

I en travl hverdag er der visse ting man kan betale sig fra, for at gøre ugen mindre stresset. Rengøring er ofte en byrde mange anser som en stressfaktor. Hos Rener rykker vi ud og klarer rengøringen for dig og resten af familien, så I i stedet har mulighed for at nyde tiden sammen, når et frirum endelig passerer.  

Som bonus er det også altid lidt ekstra rart at nyde kvalitetstiden sammen, i opryddet og rene omgivelser.

Hvis du søger hjælp til rengøring privat, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 31 56 03 04, eller sende en mail til info@rener.dk, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Du kan trygt overlade din husnøgle til os

Vi ved, at det ikke altid er den rareste fornemmelse, at skulle give “fremmede” mennesker fri adgang til ens hjem. Hos Rener behøver du dog ikke været bekymret! Vi har nemlig et nøglesystem der sørger for, at dine oplysninger ikke kan kobles sammen med din husnøgle.

Erhvervs rengøring Sjælland

Har din virksomhed brug for rengøring ofte, eller bare en enkelt gang i ugen? Hos Rener har vi stor erfaring med erhvervsrengøring Sjælland. Vi har gennem tidens løb haft årelange aftaler med virksomheder, hvis mål var, at rengøringen skulle fylde så lidt som muligt.

For os er det nemlig vigtigt, at rengøringen står aller nederst på jeres ugentlige møder.

Når i først har lavet en aftale med os, kan vi udføre rengøringen, så den ikke generer jeres arbejdsrutiner. I har derfor mulighed for at skræddersy jeres helt egen løsning.

Hvorfor er rengøring på arbejdspladsen vigtig?

Der er mange gode grunde til, at man ikke skal gå ned på rengøring på arbejdspladsen. På en ganske almindelig dag, opholder de fleste sig ca. 8 timer på et kontor. Hvis det er et stort kontor, betyder det også, at mange mennesker indånder den samme luft i det samme rum.

Hvis en rengøring ikke bliver udført konsekvent, kan støv og skidt ophobe sig, hvilket kan risikere, at gøre medarbejdere syge og sløve.

For det andet er det som oftest også rarest for medarbejdere at arbejde i rene omgivelser. Det giver mere ro og tid til at koncentrere sig, og giver i sidste ende et arbejdsmiljø du som arbejdsgiver kan være stolt af.

Giv os et kald hvis du har brug for erhvervs rengøring Sjælland. Så finder vi en ordning der passer ind i jeres skema. Læs mere om et godt arbejdsmiljø her.  

Priser på rengøring Sjælland

For os er det vigtigt, at du ikke føler dig som et nummer i køen. Det betyder derfor, at når prisen skal udregnes, kigger vi på din situation og dine behov, og beregner derefter en pris.

Alle opgaver er ikke ens, og du skal derfor heller ikke betale for mere end hvad du har behov for at få lavet.

Du er velkommen til at give os et kald på tlf. 31 56 03 04 og indvie os i dine behov for rengøring Sjælland. Derefter kan vi i fællesskab finde en pris der passer jeres behov.  

Vinduespudsning kan klares i samme omgang

Med Rener som dit rengøringsfirma har du mulighed for at skræddersy din rengøring som det passer dig. Det betyder, at hvis dine vinduer trænger til en kærlig hånd, kan vi i samme omgang klare det i forbindelse med rengøringen. Det eneste du skal gøre er at give os besked.

Brug for en gulvbehandling?

Udover rengøring privat og rengøring til erhverv, udfører vi også gulvbehandlinger. En gulvbehandling er ofte en god idé at få udført hvis du ønsker din rengøring skal holde i længst tid muligt.

Ring for et uforpligtende tilbud

Hvis du har brug for rengøring på Sjælland, er du mere end velkommen til at give os et kald eller skrive en mail. Vi står klar ved telefonen til at imødekomme dine behov, så vi i fællesskab kan finde en løsning der passer dig.

Skriv til os her

Kontakt os her og du hører fra os indenfor 24 timer.