Privat rengøring

Hverdagen bliver lettere og lidt mere overskuelig, når du ikke også skal bruge sved og tårer på at gøre rent i hjemmet.I Rener arbejder vi hårdt for netop at aflaste dig med den ugentlige rengørings-byrde.
Vi brænder for at gøre din hverdag lettere - og sidder altid klar ved telefonen til at tage en snak om din situation.

Det kan du få med Reners rengøring

Rengøring efter dit hjems behov
Nogle hjem har væg-til-væg-tæpper, der skal afstøves hyppigt. Andre boliger har mange store reoler, der kræver en venlig våd klud en gang om ugen. Helt tredje boliger har ældre bad-armaturer, der skriger efter en grundig afkalkning. Det er meget forskelligt, hvad et hjem har behov for.
Vi har mange års erfaring med professionel rengøring, og derfor kan vi klare alle opgaver.
Afstøvning på den rigtige måde
Når vi fjerner støv fra dit hjem, bruger vi et effektivt møbelmundstykke på støvsugeren, der sikrer, at vi ikke bare rykker støvet fra det ene sted til det andet.
Vi medbringer rengøringsmidler og remedier
Vi medbringer altid vores egne rengøringsmidler og remedier, så du har én bekymring mindre at tænke på.
Klar til dig, der har bestemte præferencer
… Har du dog bestemte præferencer eller en forkærlighed for din egen støvsuger, bruger vi med glæde den i stedet for.
Tryghed med sikker nøgleopbevaring
Hvis du udleverer din nøgle til os, sørger vi for, at den er sikkert og anonymt opbevaret. Det gør vi via et nøglesystem, hvor vi først plomberer nøglen og herefter giver den et nummer, så nøglen og din information ikke hænger sammen for uvedkommende.

Du kan også vælge selv at installere en nøgleboks ved fx din kælderdør, som vi kan få en kode til. Har du en alarm, kan du samtidig tilføje en separat alarmkode til os, så du kan se, hvornår vi er kommet og gået.

Hvorfor er regelmæssig rengøring vigtig?

Når det kommer til rengøring, er det ikke noget de fleste gør af ren og skær lyst. Ofte er det fordi man kan se, at det virkelig trænger, eller man får gæster. Der er dog mange andre grunde til at rengøre regelmæssigt.

Gør dit indeklima sundere
Når der gøres rent i private hjem, er det ofte det basale såsom; støvsugning, gulvvask, og afstøvning. Det er dog bare ikke altid helt nok, hvis du ønsker et rent hjem, som lever op til den standpunkt der anbefales.   

Et godt indeklima i hjemmet afhænger nemlig af, at der både bliver gjort rent hyppigt, men også grundigt. Grundig privat rengøring betyder derfor, at der til tider skal gøres rent steder, du normalt ikke plejer at gå i krig mod nullermændene.  

Med regelmæssig privat rengøring udført af rener, er du sikret, at alle de steder man glemmer, at bakterier og støv samler sig, bliver rengjort til punkt og prikke.

De steder de fleste glemmer at rengøre:

Vandhaner
De fleste tænker ikke over hvor mange gange på en dag, man rører ved sin vandhane. På toiletter er det det første du sætter hænderne på, efter du har skyllet ud i toilettet. Det er derfor vigtigt, at rengøringen af disse er optimale.

Håndtag/stikkontakter
Ligesom med vandhaner, er håndtag og stikkontakter noget du ofte rør ved. Af gode grunde samles der derfor rigtig mange bakterier, som jævnligt skal rengøres.

Køkkenskabe
Rengøring af køkkenskabe kan være et uoverskueligt projekt. Det er dog et sted skidt og snavs hurtigt kan samle sig, og derfor er det vigtigt, at få dem rengjort en gang imellem. De fleste vil nødigt have deres nyrengjorte service beskidt så snart det bliver stillet på plads.

Under sengen
Det er uhyre vigtigt at få støvsuget under sengen. På 24 timer er din seng det sted du opholder dig i længst tid af gangen sammenhængende. Samtidig er det dét sted de fleste hudceller, støvmider og nullermænd samler sig. Et godt soveklima er derfor betinget af, at rengøringen bliver udført hyppigt og grundigt.

De ovenstående punkter er garanteret skinnende, når du har haft besøg af vores mandskab. Udover at gøre rent de steder du selv plejer, gør vi rent de steder du aldrig selv ville overveje at rengøre. Med privat rengøring fra Rener kan du derfor optimere dit indeklima så det både er sundt og behageligt at opholde sig i.

Hvad er husstøvmider?

Husstøvmider er at finde i alle hjem. Det er ikke muligt at komme dem helt og aldeles til livs, men i høj grad reducere antallet af dem.

Ifølge Astma-Allergi Danmark, lider ca. 475.000 af husstøvmideallergi. De små mider lever af vores døde hudceller, og det er derfor vigtigt at holde dem på et minimum, hvis man enten lider af allergi, eller har familiemedlemmer som lider af det. Chancen for at udvikle husstøvmideallergi er nemlig større, hvis andre i familien har det, og man samtidig udsætter sig selv for unødvendigt meget støv.

Hvis du har brug for hjælp til at holde antallet af bakterier og nullermænd på et minimum ved hjælpe af privat rengøring, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 31 56 03 04. Så finder i vi fællesskab en løsning der passer ind i din hverdag og rutiner.

Sådan booker du din første rengøringsaftale

Vil du bestille en tid til rengøring, skal du blot ringe eller skrive til os - og aftale en tid, hvor vi kan komme forbi og 1) introducere os selv, og 2) vurdere omfanget af rengøring, dit hjem kræver.
Vi mener, du skal have et par ansigter på, hvem der rumsterer i dit hjem - og samtidig, er det vigtigt for kvaliteten af din rengøring, at vi skræddersyr vores aftale til netop din bolig.

Hvad koster privat rengøring?

Vores priser er skræddersyet din situation. 

Derfor starter vi altid en hver rengøringsaftale med at komme ud til dig og give dig en gratis vurdering. Prisen vurderer vi ud fra, hvor stor din bolig er, hvor meget inventar, du har, samt hvor meget gulv, der skal vaskes.

HUSK: Du kan få håndværkerfradrag fra SKAT, når du bestiller rengøring af dit hjem. Læs meget mere om hvor meget du kan få tilbage på SKATS hjemmeside her.

Læs også om vores andre services, vi kan hjælpe dig med - som vinduespudsning København og gulvbehandling

Håndværkerfradrag.

 

Skriv til os her

Kontakt os her og du hører fra os indenfor 24 timer.