Privat rengøring

Hverdagen bliver lettere og lidt mere overskuelig, når du ikke også skal bruge sved og tårer på at gøre rent i hjemmet.I Rener arbejder vi hårdt for netop at aflaste dig med den ugentlige rengørings-byrde.
Vi brænder for at gøre din hverdag lettere - og sidder altid klar ved telefonen til at tage en snak om din situation.

Det kan du få med Reners rengøring

Rengøring efter dit hjems behov
Nogle hjem har væg-til-væg-tæpper, der skal afstøves hyppigt. Andre boliger har mange store reoler, der kræver en venlig våd klud en gang om ugen. Helt tredje boliger har ældre bad-armaturer, der skriger efter en grundig afkalkning. Det er meget forskelligt, hvad et hjem har behov for.
Vi har mange års erfaring med professionel rengøring, og derfor kan vi klare alle opgaver.
Afstøvning på den rigtige måde
Når vi fjerner støv fra dit hjem, bruger vi et effektivt møbelmundstykke på støvsugeren, der sikrer, at vi ikke bare rykker støvet fra det ene sted til det andet.
Vi medbringer rengøringsmidler og remedier
Vi medbringer altid vores egne rengøringsmidler og remedier, så du har én bekymring mindre at tænke på.
Klar til dig, der har bestemte præferencer
… Har du dog bestemte præferencer eller en forkærlighed for din egen støvsuger, bruger vi med glæde den i stedet for.
Tryghed med sikker nøgleopbevaring
Hvis du udleverer din nøgle til os, sørger vi for, at den er sikkert og anonymt opbevaret. Det gør vi via et nøglesystem, hvor vi først plomberer nøglen og herefter giver den et nummer, så nøglen og din information ikke hænger sammen for uvedkommende.

Du kan også vælge selv at installere en nøgleboks ved fx din kælderdør, som vi kan få en kode til. Har du en alarm, kan du samtidig tilføje en separat alarmkode til os, så du kan se, hvornår vi er kommet og gået.

Sådan booker du din første rengøringsaftale

Vil du bestille en tid til rengøring, skal du blot ringe eller skrive til os - og aftale en tid, hvor vi kan komme forbi og 1) introducere os selv, og 2) vurdere omfanget af rengøring, dit hjem kræver.
Vi mener, du skal have et par ansigter på, hvem der rumsterer i dit hjem - og samtidig, er det vigtigt for kvaliteten af din rengøring, at vi skræddersyr vores aftale til netop din bolig.

Hvad koster privat rengøring?

Vores priser er skræddersyet din situation. 

Derfor starter vi altid en hver rengøringsaftale med at komme ud til dig og give dig en gratis vurdering. Prisen vurderer vi ud fra, hvor stor din bolig er, hvor meget inventar, du har, samt hvor meget gulv, der skal vaskes.

HUSK: Du kan få håndværkerfradrag fra SKAT, når du bestiller rengøring af dit hjem. Læs meget mere om hvor meget du kan få tilbage på SKATS hjemmeside her.

Læs også om vores andre services, vi kan hjælpe dig med - som vinduespudsning København og gulvbehandling

Håndværkerfradrag Læs mere...

 

Skriv til os her

Kontakt os her og du hører fra os indenfor 24 timer.