Polishbehandling

Med polishbehandling af dine gulve kan du forlænge gulvets levetid. Giv gulvet en makeover - eller forebyg at det får permanente ridser ved at behandle det i tide. 

 

Få en snak med os på tlf. 31 56 03 04.

Hvad er polishbehandling?

Gulve bliver slidte med tiden, får ridser og bliver trætte at se på. Med en polishbehandling af dine gulve lægger du et lag væske, der sætter sig som et tyndt, men slidstærkt beskyttende lag oven på gulvet. Polish kan sammenlignes med beskyttelsesfilm, som sikrer, at det efter behandlingen ikke er selve gulvet, der slides, men polish-laget.

Fordelene ved polish

Holdbart og ridses ikke
Et polishbehandlet gulv er holdbart og slidstærkt. Det er både svært at ridse, og svært at nedslide. Også derfor, lader mange storcentre, biografer og institutioner sine gulve polishbehandle.

Vandafvisende og let at rengøre
Hvad lige så praktisk er, at det bliver langt lettere at rengøre gulvet. Når gulvet er blevet nedskurret og polishbehandlet, er alle små ujævnheder og huller i gulvet poleret med polish. Det betyder, at det kun er selve polish-laget, der skal vaskes. Fordi det er vandafvisende, sætter pletter sig ikke let, og støv vaskes nemt af.

Gulvet er ikke glat - omend det ser sådan ud
Polishbehandlede gulve er ikke glatte, omend de kan se sådan ud. Du skal derfor ikke være bekymret for, at det er lettere at falde på polishgulve.

Visuelt lækkert
En polishbehandling giver gulvet et nyt og lækkert, friskt udseende. Polishbehandling er særligt egnet til vinylgulve og linoleum.

Læs mere om vores gulvbehandling her.

Sådan gør vi

Skal dine gulve behandles, sørger vi for både at tømme lokalerne, rengøre det og herefter at behandle gulvene.

Et typisk forløb vil foregå ved at:

  • Vi rydder op i og tømmer lokalet
  • Vi giver gulvet en dybdegående rengøring ned i alle sprækker og hjørner
  • Gulvet tørrer
  • Vi lægger to lag polish
  • Gulvet tørrer

Hvis der er bestemte områder af gulvet, der er ekstra sårbart og ødelagt, vurderer vi, om det skal have et ekstra lag polish.

Der findes flere typer polish - hør mere om dem, og hvad der vil give mening for dine gulve at få ved at sende os en besked.

Hvordan ved du, om dit gulv trænger til en behandling?

Det kan være svært selv at vurdere, om det er ved at være tid til at behandle gulvet, eller om det blot trænger til en opskuring.

Det er samtidig vigtigt, ikke bare at bestille en polishbehandling, uden først at få undersøgt, om gulvet trænger. Gulvet kan blive for mættet, hvis der lægges lag på lag, før tiden er inde.

Læs flere gode råd om behandling af alle typer gulve på Bolius´ hjemmeside.

Som tommelfingerregel, skal der først lægges et nyt lag, når det gamle er slidt op.


Stor erfaring med skoler og andre institutioner

I Rener har vi stor erfaring med polishbehandling af gulve på skoler og børnehaver. Både vinyl- og linoleumsgulve tager godt imod polish - hvilket netop er disse to typer gulve, man ofte ser i sådanne institutioner. Det er samtidig vigtigt, at gulve, som børn ligger og leger på, er lette at rengøre.

Det er ofte en god idé at få vasket gulvet godt og grundigt i forbindelse med en polishbehandling. Hos rener kan vi derfor også hjælpe dig med vask af vinylgulve

Kontakt os og få hjælp til dine gulve

For at vi kan give dine gulve den rette behandling, er det vigtigt, at vi både får at vide, hvad gulvene er lavet af og hvilken form for behandling, gulvene tidligere har fået.

Skal vi sammen se på, om dine gulve trænger eller ej - kan du skrive til os lige her. Vi rykker gerne ud og giver et gratis og uforpligtende tilbud på dine gulve.

Vi kan også hjælpe jer med erhvervsrengøring eller privat rengøring.

Skriv til os her

Kontakt os her og du hører fra os indenfor 24 timer.