Håndværkeropgaver

Hos Rener udfører vi håndværkeropgaver, alt efter hvad du har brug for. Vi kan hjælpe med mange forskellige typer praktiske opgaver, du skal have lavet i enten hjemmet eller på arbejdet.

Hvis du har brug for en hjælpende hånd, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 31 56 03 04, eller sende en mail til info@rener.dk, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Hvornår har man brug for hjælp til håndværkeropgaver?

Arbejde fra en uddannet håndværker kan blive en dyr affære. I Rener har vores medarbejdere både erfaring med elektriker-, VVS- og malerarbejde. Vi kan tilmed hjælpe med alle former for viceværtsopgaver, du kan have brug for hjælp til.

Det kan nogle gange virke lidt uoverskueligt, når der pludselig opstår et problem der skal fikses. Det kan både være økonomisk uoverskueligt, eller tidsmæssigt dårlig timing. Hos Rener ved vi, hvor irriterende det kan være, og står derfor klar, uanset hvilke håndværkeropgaver du har til os.

Hvis du er i tvivl om vi kan klare netop din håndværkeropgave, kan du bare give os et kald, og så finder vi i fællesskab en løsning på dit problem.

Har du brug for håndværkerhjælp til diverse opgaver - sidder vi derfor klar til at hjælpe dig! Ring på tlf. 31 56 03 04, eller send en mail til info@rener.dk

håndværkeropgaver

Brug for hjælp til lidt af hvert?

Fordi vores medarbejdere har erfaring indenfor både elektriker, VVS-arbejde og malerarbejde, har du en unik mulighed for at få fikset alle de småting du i tidernes løb har udskudt. Du behøver med andre ord, ikke hyre en uddannet indenfor hvert felt. Vi kan klare alle dele i samme omgang.

Hvad koster håndværkeropgaver?  

Som udgangspunkt varierer det alt efter, hvad du skal have lavet og i hvor stort et omfang. Ofte afhænger det i sidste ende derfor også af, hvor lang tid opgaven tager. Det er derfor en god ide at give os et kald, og indvi os i dine tanker omkring det du skal have lavet. På den måde har vi lettere ved at give dig en ca. pris.

Hvorfor skal Rener stå for jeres håndværkeropgave?

Hos Rener har vi stor erfaring med rengøring i alle afskygninger. Med over 34 års erfaring, findes der derfor heller ikke den opgave, vi ikke har kunnet klare. Vores garvede medarbejdere har derfor også prøvet lidt af det hele, og har på den måde erhvervet sig erfaring indenfor de fleste håndværkeropgaver.

Du er derfor garanteret: 

  • Erfarne håndværkere
  • Kvalitetshåndværk
  • Søde og servicemindede medarbejdere
  • Gode priser
  • Hurtig service
Ring for et uforpligtende tilbud

Er du i tvivl om hvorvidt vi har kompetencer til at klare dine håndværkeropgaver, eller hvad prisen kommer til at blive, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 31 56 03 04, eller sende en mail til info@rener.dk. Så vender vi tilbage så hurtigt, med et tilbud på din opgave.

Skriv til os her

Kontakt os her og du hører fra os indenfor 24 timer.