Gulvbehandling

Gulve skal løbende vedligeholdes for at undgå upraktisk slitage og dyre skader. Ser dine gulve stadig slidte og beskidte ud efter, du har rengjort dem, skriger de efter en god omgang gulvbehandling.
I Rener er vi eksperter i gulvbehandling af bl.a. linoleums- og vinylgulve - og trægulve på terrassen.
Få hjælp til behandling af dit gulv, hvad end det drejer sig om din institutions, din virksomheds eller dit eget private hjems gulve.

Vi rykker primært ud til Storkøbenhavn.

Vil du høre mere med det samme, sidder vi klar ved telefonerne på tlf. 31 56 03 04

Hvilke typer gulvbehandling kan vi hjælpe dig med?

Polishbehandling eller opskuring af linoleum
Linoleumsgulve har brug for løbende forebyggende behandlinger. Det skal de for at forebygge, at gulvene får ridser, eller får ødelagt sin overflade, så det ikke længere er ordentligt snavs-afvisende. Som løsning på begge slitage-problemer - og for at få en skinnende finish, anbefaler vi polishbehandling. Trænger dine gulve til at blive vasket i bund og få en mætning af overfladen, kan vi anbefale en opskuring og efterfølgende vask med plejesæbe.

Polishbehandling af vinyl
Et vinylgulv kan med tiden blive “stift”, og det går ud over gulvets levetid. For at forlænge gulvets levetid, anbefaler vi typisk, at du får en grundig gang afrensning og polishbehandling, som efterlader gulvet stærkere, bedre beskyttet og rent og lækkert at se på.
NB: Da det ikke er muligt at slibe et vinylgulv ned, vil vi ikke kunne fjerne eventuelle misfarvninger på gulvet forårsaget af sollys.
Pleje af indendørs trægulve

Skal overfladen af dine indendørs trægulve vedligeholdes, anbefaler vi en lakplejebehandling eller en pleje-oliering med efterfølgende polering.

Vedligeholdelse af trægulve på terrasser

Der ligger et stort arbejde i at vedligeholde trægulve på terrasser. Vedligeholdes det ikke, kan det både se slidt ud, få revner og endda blive farligt at bevæge sig ud på - grundet ophobning af alger, mos og andet grønt, der gør gulvet glat. Belægning af alger og mos kan samtidig danne fugt dybt nede i træet - og gøre skader, der er svære at rette op på. Derfor er en grundig og professionel rengøring af gulvet - og dertil en specialiseret oliebehandling vigtig.

Opskuring og imprægnering af klinker og marmor

Vi tilbyder både opskuring og imprægnering af klinker og marmorgulve. Med en sådan type behandling bliver dine gulve frisket op og får et helt nyt liv. Behandling af klinker og marmorgulve skal typisk gøres en gang hvert andet år.

Fordelene ved vores gulvbehandling

Når du booker os, står vi både for oprydning, rengøring og behandling af dine gulve. En typisk polishbehandling består af:
  • Vi tømmer hele rummet for skrald mm.
  • Vi givet gulvet mellem 2 og 3 opskuringer (dybdegående gulv-rengøring)
  • Gulvet tørrer
  • Vi lægger to lag polish, der lukker gulvets porer

Vi vælger bevidst ikke at benytte os af stærk kemi, når vi rengør gulve, da vi ved, at det kan trække ned i underlaget og løsne limen, og derved forårsage permanente skader på gulvet. I stedet benytter vi os af fx diamantslibning og opskuring af gulve , som gør det muligt at rense overfladen uden at beskadige den.

Få det overstået i weekenden

Gulvbehandling kan tage et par dage, alt afhængig af hvor stort arealet er, og hvor lang tid de enkelte trin i processen tager. Derfor er det smart at få behandlet gulvet over en weekend. I Rener er vi fleksible, og kan sagtens arbejde i weekender.

Fokus på indeklimaet

Ved at få gulvbehandling, gør du også noget godt for indeklimaet. Særligt polishbehandling af vinylgulve sikrer et bedre indeklima.

Lad os kigge på dine gulve

For at sikre at vi løser din opgave på den bedst mulige måde, starter vi en hver gulvbehandling ved at kigge forbi dig, se hvordan gulvene ser ud - og give dig en gratis vurdering af prisen på opgaven.

Ring til os og aftal en tid på tlf. 31 56 03 04 eller send os en besked i kontaktformularen.

Ekstra services:

Har dine tæpper brug for at blive renset i bund for støvmider og andre urenheder, eller trænger din træ-bordplade også til at blive behandlet, kan vi også hjælpe dig med det!

Læs flere tips til sunde og vedligeholdte gulve på Bolius.dk.

Skriv til os her

Kontakt os her og du hører fra os indenfor 24 timer.