Erhvervsrengøring

I Rener får du erhvervsrengøring af et flittigt rengøringshold, der brænder for at levere et pletfrit resultat. Vores rengøringsfirma har eksisteret i 33 år, og garanterer dig en nærværende, grundig og effektiv service - med en skarp kvalitetskontrol.
Vi udfører primært erhvervsrengøring til virksomheder i Storkøbenhavn - og vi gør det på det tidspunkt af døgnet, der passer dig.

 

Lad os få en snak om dine erhvervslokaler på 31 56 03 04

 

Sådan sikrer vi dig effektiv erhvervsrengøring

Grundig, ærlig (og gratis!) vurdering af lokalerne
Når du er på udkig efter et rengøringsfirma, der kan løse alle jeres udfordringer og skrubbe løs i alle krinkelkrogene, skal du også have en idé om, hvem de egentlig er.
Samtidig, er det vigtigt at få en grundig snak om, hvordan løsningen bliver skræddersyet, så den passer jeres lokalers behov og alle tidsplaner.
Vi sender derfor altid en fra vores hold ud for gratis og uforpligtende at vurdere, hvordan jeres løsning skal tilpasses, og hvad det vil koste. Vi vil gennem ærlig kommunikation sikre, at det, der bliver aftalt, bliver udført.
Et erfarent rengøringshold
Rener er en familievirksomhed, der har eksisteret siden 1985, og brænder for at levere ordentlige resultater til ordentlige priser. Derfor har vi også kun ansat rengøringshjælp, der har stor erfaring - og som går op i god kvalitetsrengøring. Vi har bl.a. erfaring med en række af private virksomheder, kommunale instanser og industri.

Mulighed for at skræddersy din egen løsning
Er du særligt glad for miljøvenlige, svanemærkede rengøringsprodukter - ønsker du vasken afkalket med eddikesyre, eller er du mere til en god gang klorin? Det fortæller du os bare, når du bestiller din rengøring. - Vi går gerne langt, for at imødekomme jeres ønsker.

Fleksibilitet i hverdagen
Vi tilbyder både engangsrengøring, abonnementer og andre former for fleksible aftaler. Er I et hold på over 15 mand, vil vi generelt anbefale, at I får gjort rent minimum 2-3 gange om ugen. Det kan eksempelvis deles sådan op, at vi i de 2 af gangene gør rent på almindelig vis, og den sidste gang blot tager toilettet og opvasken.

Psst... Husk at forskning viser, at man bliver lykkeligere af at betale sig til mere tid - se undersøgelsen på Dr.dk.

 

Hvorfor er god og effektiv rengøring vigtigt for arbejdspladsen?

Man skal ikke undervurdere hvor stor en betydning, grundig rengøring har for en arbejdsplads, og dens medarbejdere. Indeklimaet kan nemlig blive påvirket af manglende rengøring, hvilket kan gå ud over dine medarbejderes arbejdsindsats.

Indeklimaet kan lide under dårlig rengøring
Hvis dine medarbejdere hver dag indånder en masse støvpartikler, kan de risikere at blive syge, få hovedpine, og generelt føle sig sløve. Dermed går det ikke kun ud over den enkelte, men kan i sidste ende have konsekvenser for virksomheden som en helhed. Syge medarbejdere kan ikke altid undgås, men med effektiv rengøring kan man forebygge smitte. 

Hos Rener står vi klar med et hold, der kan tage sig af jeres rengøring, helt uden, at I skal tænke på noget. Vi mener ikke, at rengøring er noget man skal gå ned på, men samtidig ikke noget der skal fylde i jeres hverdag. 

Grundig rengøring er derfor et vigtigt element, hvis man vil skabe de bedste forhold for sig selv og sine medarbejdere.

Sådan booker du din første rengøringsaftale

En typisk omgang rengøring kan indebære støvsugning, gulvvask, vask af overflader og affaldstømning af alle erhvervsbygningens lokaler, herunder køkken, kontorer, gange, fællesområder og badeværelser. Alt efter hvad I har brug for, kan vi skræddersy et rengøringsprogram, der passer jer.

Bestil en gratis vurdering

Er du på udkig efter professionel erhvervsrengøring, kan du let og hurtigt få en gratis vurdering af din opgave af os. Med en gratis vurdering, sender vi en af vores kompetente medarbejdere ud for at vurdere, hvad i har brug for, hvor ofte og hvad vi kan tilbyde jer.

Dermed er i sikret, en reel vurdering og løsning, der passer til netop jeres behov.

Du skal blot:
  • Skrive en besked i kontaktformularen
  • Eller ringe til os på 31 56 03 04

  • Herefter aftaler vi et tidspunkt, der passer dig, hvor vi kan mødes og se jeres lokaler.
Vi har erfaring med både små som store erhvervsbygninger, så tøv ikke med at give os et kald.
Ekstra services:
Vi kan være jeres vågne øjne

Har du brug for et par ekstra vågne øjne for at sikre, at I ikke løber tør for nødvendigheder som toiletpapir, opvasketabs og håndsæbe, kan vi gøre det til en del af jeres rengøringsløsning.

Blæksprutte til institutioner
Vi har stor erfaring med erhvervsrengøring af institutioner, som bl.a. børnehaver og skoler. Derfor tilbyder vi også som et supplement til vores rengøring at hjælpe til som “blæksprutte”. Det kan fx indebære, at vi deler maden ud til børnene til frokost eller pakker deres mælk.
Det kan være meget behjælpeligt, hvis en af jeres pædagoger er syge, og I mangler et par ekstra hænder til at holde styr på det praktiske.

Vinduespudsning, ekstra hovedrengøring eller gulvbehandling

Som ekstra tilkøb kan du også bestille vinduespudsning, gulvbehandling, eller ekstra hovedrengøring.

Skriv til os her

Kontakt os her og du hører fra os indenfor 24 timer.